Ziekenvervoer

Ziekenvervoer

Ziek zijn kost veel energie. Het is dan prettig als uw ritten van en naar het ziekenhuis gewoon goed geregeld zijn. Logisch, vinden wij bij Taxi Baan. Energie verspillen aan kleine of grote vervoerszaken is daarom niet nodig. Wij zorgen ervoor dat ons ziekenvervoer altijd tot in de puntjes geregeld is. Onze ervaren chauffeurs houden rekening met uw omstandigheden, en brengen u op een zo comfortabele en prettig mogelijke manier van en naar het ziekenhuis. Is dat in elk geval geregeld.

Stappenplan ziekenvervoer aanvragen:

 • Stap #1:

  U dient een aanvraag ziekenvervoer bij uw zorgverzekeraar in. De voorwaarden voor deze aanvraag kunt u opvragen via de website uw zorgverzekeraar.
 • Stap #2:

  Wanneer u aan de juiste voorwaarden voldoet, ontvangt u een machtigingsbrief voor taxivervoer
 • Stap #3:

  U neemt telefonisch contact met ons op, zodat wij een intakegesprek met u kunnen plannen.
 • Stap #4:

  Tijdens de telefonische intake, bespreken we samen welk vervoer u precies nodig heeft, en hoe dit vervoer plaats gaat vinden.
 • Stap #5:

  Naar aanleiding van de telefonische intake, boekt de centralist de afgesproken ritten in. Als u radio- of chemotherapie ontvangt, krijgt u van het ziekenhuis een tijdschema. Wanneer u ons een kopie van dit schema geeft of dit tijdschema naar ons mailt, zorgen wij dat uw ritten tijdig ingeboekt worden.

Ter informatie nog een paar aandachtspunten:

Op tijd halen en brengen

Als u naar het ziekenhuis moet, halen wij u op het afgesproken tijdstip op. Onze centralisten houden daarbij rekening met files en drukte op de weg. Dit proberen zij zo goed mogelijk in te schatten, want u mag in geen geval te laat komen voor uw behandeling of onderzoek. Daarnaast mag u hooguit een half uur te vroeg op de plaats van behandeling zijn.

Weet u niet precies hoe lang de behandeling duurt? Dan kunt u het beste na de behandeling een taxi regelen. Als u weet wanneer u klaar bent, belt u met onze centralist, zodat hij zo spoedig mogelijk een retourrit in kan boeken.

Begeleiders

Als uw verzekeraar toestemming geeft om een begeleider mee te nemen, is het handig dat wij dit van tevoren weten. U kunt dit doorgeven bij het boeken van uw ritten. Wel begeleiding nodig, maar gaat uw zorgverzekeraar niet akkoord? Dan gaan we graag met u in gesprek om de mogelijkheden met u te bespreken.

Contact

 • Butaanstraat 24, 7463 PG Rijssen
 • 0548 – 536 000
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookie instellingen