Werken
bij taxi
baan

Plannen? Helemaal jouw ding. Voor jou is elke planning één grote puzzel. Een uitdaging waarvoor jij helemaal tot het gaatje gaat.

Vacature Centralist / Planner

Als Centralist/Planner weet je altijd de laatste gaatjes op te vullen, zonder aan kwaliteit in te boeten. En als het moet, weet je de reiziger exact te vertellen wat ze kunnen verwachten.

Wie wij zijn

Taxi Baan is een echt familiebedrijf. Een familiebedrijf waar het draait om de steengoede service die we aan onze reizigers leveren. En daarvoor willen we altijd een stapje extra zetten.

Als bedrijf zijn we vooral actief in contractvervoer. Dit betekent dat onze opdrachtgevers vooral gemeenten en zorgverzekeraars zijn. Partijen die vragen om hoge kwaliteitsstandaarden en een strak gepland vervoer. We brengen onze reizigers naar scholen, dagbestedingslocaties en ziekenhuizen door heel Nederland. Jij zorgt ervoor dat de kinderen op tijd op school zijn en dat een patiënt op tijd is voor een behandeling. Daarnaast zijn betrouwbaarheid en veiligheid cruciaal voor ons. Een reiziger moet immers altijd op ons kunnen rekenen.

Wat vragen we van jou

Als Centralist/Planner ben jij het hart van een vervoersbedrijf. Je staat onze reizigers te woord en organiseert hun vervoersvraag. Ook ben je verantwoordelijk voor de aansturing van onze chauffeurs. Daarnaast ben je continue bezig met het zo efficiënt mogelijk indelen van de ritten. Dat doe je niet alleen: samen met je collega’s zorg je ervoor dat alle reizigers goed vervoer krijgen. Je bent bereid in een rooster te werken. Je bent daarom ook overdag, ’s avonds en in het weekend beschikbaar. Voor een flinke uitdaging deins je niet terug. Je kunt snel schakelen, hebt een flexibele insteek en krijgt energie van tevreden reizigers. En als het nodig is, beschik je ook nog eens over een gezonde dosis stressbestendigheid.

Even op een rij. Als Planner bij Taxi Baan beschik je over:

 • goede communicatieve vaardigheden;
 • een proactieve houding en logisch inzicht;
 • een dienstverlenend karakter en een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • kennis van Microsoft Office;
 • Leergierig als het gaat om het aanleren van onze planning-software;
 • een goede geografische kennis.

Wat mag je van ons verwachten?

Taxi Baan is een hecht familiebedrijf. Een bedrijf waar we werken met kleinschalig team en veel waarde hechten aan een informele en gezellig werksfeer. We dragen zorg voor zo’n 90 voertuigen, die elke dag efficiënt ingezet moeten worden. Uiteraard zorgen we ervoor dat je goed ingewerkt wordt en is er veel ruimte voor eigen initiatief.

Verder bieden we je:

 • een marktconform salaris.
 • een functie voor 24 tot 32 uur per week.
 • werktijden in overleg.

Zin in deze nieuwe uitdaging?

Dan zien we jouw CV met korte motivatie voor 1 oktober 2021 graag tegemoet via het mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heb je nog vragen over de functie of het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Hans ter Harmsel, telefonisch via 0548-536000 of per e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Neem contact
met ons op

Stuur een e-mail

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contact

 • Butaanstraat 24, 7463 PG Rijssen
 • 0548 – 536 000
 • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Cookie instellingen